Obavijesti na razini sjedišta

Informacije za novoupisane studente preddiplomskih studija na FSRE

 
Slika Krešimir Rakić
Informacije za novoupisane studente preddiplomskih studija na FSRE
napisao/la Krešimir Rakić - Thursday, 8 October 2020, 12:18
 

U utorak, 06. listopada 2020. godine i srijedu 07. listopada 2020. godine održat će se uvodni sat za sve novoupisane studente prvih godina preddiplomskih studija strojarstva, računarstva i elektrotehnike. Na ovom satu studenti će se upoznati sa tehnologijama koje će se koristiti u nastavi (FSRE Moodle sustav učenja na daljinu, Microsoft Office 365 platforma i Informacijski sustav Sveučilišta u Mostaru). 

Korisnički podaci za FSRE Moodle sustav učenja na daljinu i Microsoft Office 365 platformu (koji ujedno predstavljaju i službene e-mail adrese studenata FSRE) dostupne su na sljedećim poveznicama: studij strojarstva, studij računarstva, studij elektrotehnike.

Raspored studenata po skupinama za uvodni sat dostupan je na sljedećoj poveznici.  Ukoliko se netko od studenata kasnije upiše, priključuje se skupini NS za koju će se uvodni sat održati 07. listopada 2020. godine sa početkom u 11.30 sati u dvorani D302.

Studenti su dužni pridržavati se ovog rasporeda jer je broj studenata po pojedinoj skupini određene maksimalnim kapacitetom pojedine učionice, u skladu sa propisanim epidemiološkim mjerama. Također, studenti su dužni ponijeti maske i pravilno ih nositi tijekom nastave, na način da pokriju usta i nos. Prisustvovanje nastavi bez maske neće biti moguće.

Termini uvodnih sati za svaku od grupa, kao i učionice u kojima će se uvodni sati održati, dostupne su na web stranici fakulteta za svaku studijsku grupu. Na istoj stranici biti će objavljivan i tjedni raspored nastave tijekom akademske 2020./2021. godine. Kalendar prikazuje raspored nastave u tekućem tjednu, a korištenjem strelica u gornjem desnom kutu moguće je pomicanje kroz tjedne. 

Studenti koji to žele, mogu ponijeti svoja prijenosna računala i mobilne telefone te se tijekom uvodnog sata spojiti na spomenute sustave.